Logo

Baconruller med abrikos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende baconruller med tørrende abrikoser og hvidløg. Er hurtig at lave og smager dejlig. Serveres gerne med grøntsager.

 

Til 2 personer

6 tørrede abrikoser
250 g hakket kalvekød og hakket svinekød
1 løg
1 fed hvidløg
salt og peber efter smag
1/2 pakke bacon (75 g) i tynde skiver

Udblød abrikoserne i vand et par min. i mikroovnen og hak dem.
Rør kødet sammen med abrikoser, finthakket løg og presset hvidløg. Smag til med salt og peber.
Form farsen til fire små brød og sno bacon omkring.
Bages i ovnen ca 20 min. ved 200 gr.
Servér med masser af grønsager.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.227 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Amagergryde over bålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Lam med mynteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Boiled salted saddle of pork and spring cabbageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikoskage med ribssirupAbrikoser, kardemomme og ribs viser sig at være en god kombination. Ribssirup dryppes over...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os