Logo

Baconruller med rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Baconruller med rødvinssauce


1 hakket rød peberfrugt
1 fint hakket løg
smør
1/2 kg magert hakket oksekød
2 æggeblommer
paprika
8 skiver bacon
1 fint hakket skalotteløg
3 dl rødvin
6 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk majsstivelse
rosmarin
3-4 gulerødder
3-4 porrer
1/2 blegselleri
*


Damp peberfrugten og løg i smørret.
Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika.
Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side.
Holdes varme.

Kog skalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage.
Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.

Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.

Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkener og hæld rødvinssauce rundt om.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.995 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Krydret kødsauce og kartoffelmosLav en stor portion kødsauce og lidt ekstra kartoffelmos, så er fredag aftens deep pan...
• Langtidssimret oksekødsauceDer er 2 måder at lave kødsauce til pasta på, den hurtige hvor du smækker sammen af hvad...
• Polenta med kødsauceItalienerne spiser polenta på samme måde som pasta - sammen med en god sauce. Den fine...
• Pandekager med is og syltetøjTynde friskbagte pandekager er der vist ingen, der kan modstå. Server evt. en frisklavet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os