Logo

Baconruller med rødvinssauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Baconruller med rødvinssauce


1 hakket rød peberfrugt
1 fint hakket løg
smør
½ kg magert hakket oksekød
2 æggeblommer
paprika
8 skiver bacon
1 fint hakket skalotteløg
3 dl rødvin
6 dl oksebouillon
1 dl piskefløde
1 spsk majsstivelse
rosmarin
3-4 gulerødder
3-4 porrer
½ blegselleri
*


Damp peberfrugten og løg i smørret.
Røres i kødet sammen med æg, salt, peber og paprika.
Form til ruller og sno bacon om. Steg ca. 5 min på hver side.
Holdes varme.

Kog skalotteløg, bouillon og vin indtil halvdelen er tilbage.
Kog op med piskefløde, smag til med salt, peber, paprika og rosmarin og jævn saucen med lidt majsstivelse rørt ud i vand.

Rens grønsagerne, skær dem i små tern og kog lige netop møre i letsaltet vand.

Anret de afdryppede grønsager med baconrullerne på varme tallerkener og hæld rødvinssauce rundt om.





Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.197 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Meatloaf - Amerikansk farsbrødAmerikanernes svar på vores forlorne hare. De bager den gerne overhældt med en kraftig...
• Cevapcici - bosniske frikadellerCevapcici hedder de bosniske "frikadeller", som er nemme at lave og gode på grillen
• Kåldolmere med lun kartoffelsalat og gammeldags æblekageKåldolmere med en variant af den klassiske varme kartoffelsalat er en rustik og nærende...
• Chokoladeskåle med is og bærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!