Logo

Bagt hel pink laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt hel pink laks

 

# Ingredienser

950 g laks
hakket persille
hakket timian
1 fennikel i skiver
2 fed hvidløg
3 tsk smør

 

* Tilberedning

Rens og tør laksen.

Drys salt og peber i bugen, læg de friske grønsager i bugen sammen med smørret.

Pak laksen ind i alufolie og bag den ved 200 °C i 25 min.
Servér med grøn salat, små kartofler og Hollandaise/citronsauce.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 718 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her