Logo

Bagt kartoffel med pulled pork, syltede løg og asiatisk salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bagt kartoffel med pulled pork, syltede løg og asiatisk salat

 

# Ingredienser

1 nakkefilet, ca. 2 kg

1 dl vand

 

Pulled pork rub:

1 dl ketchup

1 spsk salt

1 spsk paprika

2 tsk chiliflager

2 tsk stødt koriander

2 tsk stødt ingefær

2 tsk hvidløgssalt

sort kværnet peber

 

Bagt kartoffel:

8 vaskede bagekartofler

 

Syltede løg:

90 g sukker

1 dl æbleeddike

1 dl vand

2 rødløg, skåret i tynde både

 

Asiatisk salat:

2 spsk soyasauce

4 spsk sød chilisauce

2 spsk risvin-eddike

30 g fintrevet ingefær

2 spsk vindruekerneolie

500 g fintsnittet rødkål

2 pærer, skåret i tynde både

3 fintsnittet forårsløg

frisk koriander

1 lime, skåret i både

 

* Tilberedning Rør ketchup, salt, paprika, chiliflager, koriander, ingefær, hvidløgssalt og kværnet peber sammen.

Læg nakkefileten i et ovnfast fad.

Gnid marinaden grundigt ind i kødet.

Hæld vand i fadet og dæk med folie.

Steg nakkefileten ved 150 °C i ca. 5 timer til kødet er mørt.

Bag kartoflerne møre i ovnen ved 150 °C i ca. 1½-2 timer – hold dem lune.

 

Bring sukker, eddike og vand i kog i en gryde.

Tilsæt løg og lad dem simre i ca. 1-2 minutter.

Tag løgene op og kog lagen kraftigt ind, til der er ca 1 dl tilbage.

Vend løgene i lagen og sæt dem til side.

 

Pisk soya, chilisauce, risvin-eddike, ingefær og olie sammen.

Vend dressingen med rødkål og pærer og drys med forårsløg.

Riv kødet fra hinanden med to gafler og bland det godt sammen med kødsaften i fadet.

Lav et snit i kartoflerne og fyld dem med pulled pork og syltede løg.

Drys med frisk koriander og server med rødkålssalat, limebåde og resten af pulled pork.

 

Energi pr person: 2720 Kj/648 kcal. Næring pr 100 g: Protein: 6,8 g. Kulhydrat: 11 g. Fedt: 4,1 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 124 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Frikassé med sommergrønt og marcipankage med bærVi har brugt svinekød til weekendens lyse gryderet med friske krydderurter. Desserten er...
• Brunkålens genopstandelseEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Barbequemarineret pulled grillet nakkefiletIgen en god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 dejlige madopskrifter, og...
• Kalvekødsruller, fyldte + Flødebolle-isFarseret kød kan alle lide - disse farsfyldte kalvekødsruller er derfor en sikker succes....
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!