Logo

Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt rødspætte med artiskok, citron og porre

 

# Ingredienser

2 porrer

4 små eller 2 store flåede rødspætter

salt og sort peber

50 g smør

200 g grillede artiskokker i olie

½ økologisk citron

1 bundt dild

 

* Tilberedning

Rens porrerne og skær dem i skiver.

Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg dem med oversiden op ad i en bradepande.

Bag dem i ovnen ved 180 °C i 15-20 min.

 

Smelt imens smør i en pande og kom porrer i.

Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.

Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med revet skal og saft af citronen.

Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med grofthakket dild. 

 

Energi pr person: 1236KJ/295Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 13,6 g. Kulhydrat: 1,4 g. Fedt: 2,7 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 152 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?