
# Ingredienser
2 porrer
4 små eller 2 store flåede rødspætter
salt og sort peber
50 g smør
200 g grillede artiskokker i olie
½ økologisk citron
1 bundt dild
* Tilberedning
Rens porrerne og skær dem i skiver.
Krydr rødspætterne med salt og peber på begge sider og læg
dem med oversiden op ad i en bradepande.
Bag dem i ovnen ved 180 °C i 15-20 min.
Smelt imens smør i en pande og kom porrer i.
Lad dem snurre ved medium varm til de bliver blanke.
Hæld olien fra artiskokkerne og kom dem i panden sammen med
revet skal og saft af citronen.
Server de bagte rødspætter med porreblandingen og top med
grofthakket dild.
Energi pr person: 1236KJ/295Kcal. Næring pr 100 g: Protein:
13,6 g. Kulhydrat: 1,4 g. Fedt: 2,7 g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +