Logo

Bagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bagt rødspætte med quinoa crust og dampet spinat

 

# Ingredienser

75 g quinoa
1 ubehandlet citron
1 æg
400 g flåede rødspættefileter
250 g frisk spinat
1 spsk olie
salt og peber

 

* Tilberedning

Kog quinoaen efter pakkens anvisning og sigt overskydende vand fra.

Bland quinoaen med revet skal fra citronen og olien. Krydr med salt og peber.

Læg fiskene på en bageplade med bagepapir.

Pensl dem med pisket æg på den øverste side og klem quinoablandingen fast på toppen.

Bag fisken i 10 min ved 180 °C.

 

Rens spinaten godt. Kom den i en pande eller gryde og damp den med lidt salt.

Smag til med citronsaft og server sammen med fisken.

 

Energi pr person: 934KJ/223Kcal. Næring pr 100g. Protein: 10,5g. Kulhydrat: 5,6g. Fedt: 3,6g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 630 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her