Logo

Bagt sød kartoffel med fyld af bacon, squash og gedeostcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt sød kartoffel med fyld af bacon, squash og gedeostcreme

 

# Ingredienser

4 store søde kartofler, ca. 800 g
125 g bacon i tern
150 g gedeost
1 lille bundt purløg
salt og sort peber
1 squash
1 spsk olie

 

* Tilberedning

Bag kartoflerne ved 200˚C i ca en time, til de er helt møre.

Steg bacon sprød på en tør pande og knus det til mindre stykker.

Rør gedeost sammen med purløg og en smule vand, til det er cremet.

Smag til med salt og peber.
Skær squash i små tern og steg ved middel varme i 5 minutter i olie.

Skær en ridse i de bagte kartofler, og fyld dem med squash.

Pynt med gedeostcreme og bacon.

 

Energi pr person: 1509 kJ/361 kcal. Næring pr 100 g: Protein: 4,3 g. Kulhydrat: 10,8 g. Fedt: 5,5 g

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?