Logo

Bagt torsk med citronpesto og forårsgrønt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt torsk med citronpesto og forårsgrønt 


# Ingredienser

600 g torskefilet

salt, peber

½ økologisk eller ubehandlet citron, fintrevet citronskal fra
1 spsk grøn pesto
olie
1 bdt. forårsløg

1-2 squash

godt brød

 

* Tilberedning

Krydr fisken med salt og peber, og smør den med en blanding af citronskal og pesto.

Dryp med lidt ekstra olie og bag fisken i ovnen ca 15 min ved 200 °C.

 

Rist forårsløgene, og skær squashen i skiver på langs.

Damp grønsagerne et par minutter i letsaltet vand.

Servér grønsagerne og godt brød til fisken dryppet med lidt ekstra pesto.

 

Energi pr person incl. 75 g brød: 620kj/386 kcal.

Næring pr 100 g: Protein 9,1 g. Fedt: 2,2 g. Kulhydrat: 9,2 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 742 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her