# Ingredienser
600 g torskefilet
salt, peber
½ økologisk eller ubehandlet citron, fintrevet citronskal
fra
1 spsk grøn pesto
olie
1 bdt. forårsløg
1-2 squash
godt brød
* Tilberedning
Krydr fisken med salt og peber, og smør den med en blanding af
citronskal og pesto.
Dryp med lidt ekstra olie og bag fisken i ovnen ca 15 min
ved 200 °C.
Rist forårsløgene, og skær squashen i skiver på langs.
Damp grønsagerne et par minutter i letsaltet vand.
Servér grønsagerne og godt brød til fisken dryppet med lidt ekstra pesto.
Energi pr person incl. 75 g brød: 620kj/386 kcal.
Næring pr 100 g: Protein 9,1 g. Fedt: 2,2 g. Kulhydrat: 9,2
g.
Brug madABCs Madplan til at gøre
aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende
retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +