Logo

Bagte rødbeder med lun kogt skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Er der lidt bagte rødbeder tilovers, vil de smage skønt serveret med lidt stilton ost og lidt rucola til forret i morgen.

1,5 kg små rødbeder

salt

2 portioner Fransk marinade - se Tillæg

groft reven peberrod

Tilbehør: 4 skiver kogt skinke, groft brød, smør

*

Rens rødbederne, men lad lidt af top og rod blive på.

Læg dem på alufolie på risten i en 225°C varm ovn og bag dem i ca. 50 minutter.

Lad rødbederne køle lidt af, skræl dem og skær dem i tykke skiver.

Dryp dem godt med marinaden og drys med reven peberrod.

Server dem lune til den lune kogte skinke.

Server yderligere groft brød og smør til.

 

Tips:

Madopskrift billede

Er der lidt bagte rødbeder tilovers, vil de smage skønt serveret med lidt stilton ost og lidt rucola til forret i morgen.

 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,3 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.671 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KreolerkyllingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Varmrøget laks i fadEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingefilet med ostefyld og ovnbagte rodfrugterLet og lækker hovedret der kasn serveres med ovnbagte kartofler eller rodfrugter ...
• Jordbær i Champagne sabayonne og jordbær-rabarber sorbet...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os