Logo

Baked beans

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med baked beans bruges som hovedret serveret med cole slaw til eller som tilbehør. Ikke desto mindre bliver baked beans oftest spist som del af en full English breakfast, gerne på toast.

 

Den ægte vare! Har intet med dåsebønner at gøre.

500 g tørrede bønner
Bouquet garni af et par kviste timian, 3 laurbærblade og en lille dusk persille til kogning af bønnerne.
En dåse hakkede tomater
2 mellemstore løg, groft hakkede
2 tsk sennepsmel
½ flaske ahornsirup eller et par spsk rørsukker
300 g bacon i tern, gerne med svær
En sjat rom

Bønnerne udblødes 12-24 timer og koges 45-60 minutter med bouquet garni'en. De hakkede tomater kommes en gryde, sammen med løg og sennepsmel. Tilsæt salt og peber efter smag (husk at bacon er salt) og kog ved svag varme i 5 minutter. Rod bønner og bacon sammen i et ovnfast fad, og hæld tomatsaucen over. Sæt fadet, med låg på, i en kold ovn, og bag ved 160ºC i 4 timer. Tilsæt rommen, og bag videre i 1 times tid.

Serveres med cole slaw. Øl passer fint til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her