Logo

Balinesisk kødgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne balinesiske gryderet kan laves på både oksekød, lam eller svin afhængigt af, hvad man kan lide. Udover kødet er der blandt andet ingefær og soya, der begge bruges meget i det asiatiske køkken

 

450 g oksekød i strimler eller lam eller svin
2 spsk mørk sojasauce
1 tsk farin
saften af en citron
4 friske eller tørrede chilier
1 mellemstort løg
2-3 cm. ingefærrod
1 tsk rejepasta - kan undværes
2 spsk olivenolie
Salt

Brug morter eller blender til at lave en pasta af chilierne (fjern frøstol og frø!).
De hakkede løg, hvidløg og ingefæren, olien og evt. rejepastaen.
Steg pastaen i tre - fire minutter under omrøring i wokken eller på panden.
Tilsæt kødet og rør videre, til det har taget farve.
Hæld så halvanden dl kogende vand på og tilføj sojasaucen, sukker og citronsaft.
Læg låg på og lad retten simre en halv times tid til kødet mørt.
Servér gryderetten med løse ris og grønsager.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bacon i tomat og flødeDenne ret med bacon i tomat og fløde smager lækkert med pasta og grøn salat. En enkelt...
• Lammekølle med hvide bønnerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Braiseret lammeskankHer er en spænde ret med meget smag. Braiseret lammeskank er lækker aftensmad for hele...
• Ananas i chokoladecremeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os