Logo

Barbecue kyllingelår

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

De klassiske kylligelår peppet op med en barbecuemarinade lavet af blandt andet soyasauce og chili. Server gerne med brød, ris eller kartofler.

 

8-12 kyllingelår
 
Marinade:
2 dl koncentreret tomatpure
1 spsk soyasauce
1 tsk barbecuekrydderi
lidt chili
½ dl olie
2 dl vineddike
salt, peber
 
Marinaden blandes og kyllinglårene vendes heri.

De lægges i et ovnfast fad og stilles i ovnen ved 175ºC i 30-40 min, til kødet er gennemstegt.

Pas på de ikke bliver for mørke.
Serveres med brød, ris eller kartofler. 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
5508-11-2012 08:30:21 Karlo V. Andersen
Jeg foretrækker at "sprænge" kyllingelårene før de lægges i marinaden, dels er de altid møre, dels bevare de saften.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?