Logo

Barbecuemarineret kalkunbryst med farserede courgetter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende ret hvor et barbecuemarinet kalkunbryst serveres med farserede courgetter, også kendt som squash, og kantareller. Servers for eksempel med persillekartofler.

 

1 stk Barbecue marineret kalkunbryst i koge-/stegepose ca. 2.000 g
6 courgetter ca. 1500 g
600g kantareller
1 1/2 spsk rapsolie
3 spsk hvedemel
3 dl lys bouillon
1 1/2 dl fløde 13
revet citronskal og saft efter smag
salt, peber
6 spsk revet parmesanost
 
Kalkunbrystet optøs i posen ved køleskabstemperatur.
Det optøede kalkunbryst kan tilberedes i ovn eller koges i vand.
 

Ved tilberedning i ovn:
Enkelte små huller prikkes i stegeposen.
Brystet placeres i et ovnfast fad og sættes i ovnen ved 170°C og steger i
ca. 90 min.
 

Ved tilberedning i vand:
Kalkunbrystet koges i posen i ca. 110 min.
Ved at tilberede produktet i koge-/stegeposen bevares kalkunbrystets
saftighed og marinadens smag.
 

Tilbehør:
Courgetterne flækkes og kernerne graves ud med en ske.
Kog dem i letsaltet vand i 2 minutter.
Derefter deles courgetterne i 24 lige store stykker og lægges i et ovnfast fad på den buede side.
Børst svampene rene og lad dem dryppe tørre i en sigte.
Del svampene, hvis de er store og svits dem i olien.
Drys melet over og spæd med bouillon og fløde.
Tilsæt ost og smag til med citron, salt og peber.
Kom kantarelstuvningen i courgetterne og gratiner i ovnen ved 225°C i ca. 10 minutter.
Hertil kan serveres persillekartofler.
 
Tips: Brug evt. den overskydende saft/marinade fra stegeposen som en let og fedtfattig skysauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.716 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KingesebiksEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Torskekotelet med fennikelTorsk er en fast hvid fisk og dens smag forhøjes til mindst det dobbelte, når den...
• Kylling med bacon 2Kylling kan ofte blive en lidt tør og kedelig ret, men her er den fyldt med æble og...
• Is med brændte fignerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os