Logo

Barbequemarineret pulled grillet nakkefilet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Barbequemarineret pulled grillet nakkefilet

 

# Ingredienser

1 nakkefilet ca. 2 kg

 

Barbequemarinade:

½ dl neutral olie

2 spsk Worchestershire sauce

1 dl ketchup

2 spsk sojasauce

2 spsk æbleeddike

3 spsk brun farin

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk paprika, stødt

1 tsk chili flager

 

* Tilberedning

Bland alle ingredienser sammen til barbecuemarinaden.

Fordel af marinaden på nakkefileten.

Kom den i en frysepose i køleskab over natten.

 

Tag nakkefileten ud af posen og kom den på en gasgrill ved 100 °C i 8-10 timer.

(Eller gasgrill ved 150 °C i 4-4½ timer).

Pensles undervejs med resten af marinaden.

 

Lad nakkefileten trække i 20 minutter inden den rives fra hinanden med 2 gafler.

Server med valgfrit tilbehør fx salat, grillede grønsager, kartofler og burgerboller.

 

 

Energi pr person: 2022 Kj/481 kcal. Næring pr 100 g: Protein: 16 g. Kulhydrat: 2 g. Fedt: 13 g.

 

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?