Logo

Bars med rejer og dildkartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Spændende fiskeret hvor bars laves sammen med champignon på en pande. Server gerne med en tomatsalat og dild kartofler. Husk generelt at spise fisk mindst en gang om ugen.

 

1 1/2 kg barsfilet
1 citron
smør
salt og peber
250 g champignon
200 g rejer
1 bundt persille
2 1/2 dl hvidvin
1/2 dl fløde
1 æggeblome
 
Tø rejerne op i kølekabet (hvis de er frosne)
Rens og skyl barsfileterne.
Dryp fileterne med citronsaft, og drys med salt.
Rens champignonerne, og skær dem i skiver.
Brun fiskefilterne i smør, og tilsæt hvidvinen samt halvdelen af rejerne, champignon og persillen.
Lad det hele simre ca. 10 min.
Tag fisken op, læg den på et fad og hold den varm.
Resten af champignon lægges på panden og drysses med salt og peber.
Rør æggeblommen op med fløde og tilsæt den.
Saucen må ikke ikke koge, den skal kun simre.
Hæld saucen over barsfileterne, og pynt med resten af rejerne.
Serveres med dildkartofler og en tomatsalat.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.135 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret dådyrstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hare på grillEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• SkipperkålEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os