Logo

Bars med rød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Barsen er en forholdsvis fed fisk, der indeholder mange sunde fedtsyrer. Her laves barsen med en rød sauce samt grøntsager.

 

1 kg bars
2 gulerødder
4 store savoykålblade
1/2 porre
50 g ingefærrod
12 kumquats
6 spsk soya
Salt og peber
1 spsk citronsaft
2 fed hvidløg
2 tsk tomatpuré
2 spsk jordnøddeolie
2 spsk riseddike
4 spsk flydende honning
1 tsk Maizenamel

Snit gulerødder, kålblade og porre i strimler. Skræl ingefærroden og snit den i skiver. Læg disse ingredienser i en skål sammen med 2 spsk soyasauce og krydr med salt og peber. Krydr fisken med resten af soyasaucen, citronsaft, salt og peber. Hæld vand i en stor gryde og bring dette i kog. Anbring fisken sammen med grønsagsblandingen på en dampindsats, damp den ca. 18 minutter under låg. Opvarm hvidløg og tomatpuré i olie. Kog det op med eddike og rør honningen i og lad saucen koge 6-8 minutter. Rør hvedemel op med 1 spsk vand og jævn saucen dermed. Anret fisken sammen med grønsagerne. Server saucen til.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.165 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Hel kalveculotte BBQ med grillet polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skånsk svinebovEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk farsrulleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtdessertkageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os