Logo

Basilikumfarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hvis du gerne vil give dit traditionelle farsbrød et ekstra pift, så prøv denne version med basilikum. Serveres gerne med flødestuvede champignoner eller spinat vendt i smør

 

4 Personer

250 g hakket oksekød
250 g hakket svinekød
2 dl rasp
1 helt æg
2 dl mælk
1 tsk salt
1 tsk basilikum
1/4-1/2 kg friske champignoner
50-75 g margarine/smør

Det hakkede kød blandes med rasp og æg. Mælk og krydderier røres sammen og tilsættes lidt efter lidt. I et smurt, ovnfast fad lægges et lag fars. rå, rensede champignoner lægges på og dækkes med fars. Retten overhældes med smeltet smør/margarine eller smørklatter lægges på. Fadet dækkes med låg eller folie og bages i ovnen 1 time ved 175ºC. Hertil serveres flødestuvede champignoner eller spinat og kogte karotter, vendt i smør.

tip: Hvis man ikke kan lide champignon kan de sagtens udelades fra retten, ligesom det er gjort på billedet.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.156 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• VinbladsdolmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kyllingespid med kold courgettesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Assyrisk kylling med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i slåbrokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os