Logo

Basilikumfarsbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du gerne vil give dit traditionelle farsbrød et ekstra pift, så prøv denne version med basilikum. Serveres gerne med flødestuvede champignoner eller spinat vendt i smør

 

4 Personer

250 g hakket oksekød
250 g hakket svinekød
2 dl rasp
1 helt æg
2 dl mælk
1 tsk salt
1 tsk basilikum
¼-½ kg friske champignoner
50-75 g margarine/smør

Det hakkede kød blandes med rasp og æg. Mælk og krydderier røres sammen og tilsættes lidt efter lidt. I et smurt, ovnfast fad lægges et lag fars. rå, rensede champignoner lægges på og dækkes med fars. Retten overhældes med smeltet smør/margarine eller smørklatter lægges på. Fadet dækkes med låg eller folie og bages i ovnen 1 time ved 175ºC. Hertil serveres flødestuvede champignoner eller spinat og kogte karotter, vendt i smør.

tip: Hvis man ikke kan lide champignon kan de sagtens udelades fra retten, ligesom det er gjort på billedet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.214 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?




Effektiv reklame - klik her