Logo

Basilikumgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker og nem gryderet med basilikum. Prøv dig frem med for eksempel kylling, kalkun eller lam. Server til ris eller pasta. Perfekt til en kold vinteraften.

 

1 potte grøn basilikum
1 stort hakket løg
5-600 g kylling, kalkun eller lam i terninger
2 dl hønsebouillon
1/4 l. kaffefløde

Svits løg i fedtstof
Svits kødet med og tilsæt bouillon.
Lad kødet blive mørt ved svag varme og rør fløden i.
Før servering tilsættes hakkede, store basilikumblade .

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.887 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Dim Sum med løg og bønnespirer / wokEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Oksekødspie med ost og olivenEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fisk med tapenade og rissalat og citrontærterBag friske fiskefileter i ovnen med oliventapenade. Det er pærenemt og smager skønt....
• Bradepandetærte Hvis du gerne vil servere en flot og lækker frugttærte men ikke har et tærtefad, hvorfor...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os