Logo

Baskisk ovnæggekage med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Omeletter spises i Baskerlandet også på brød. En forskel er her, at æggekagen laves i ovnen. Her er den lavet med pølser, som dog ikke er en nødvendighed. Pynt gerne med tomat og agurk.

 

4 pølser, kylling, gris, kalkun
4 æg
1 dl mælk
Pynt: tomater og agurk
Evt. tilbehør: rugbrød
 
Tænd ovnen på 200°C
Skær pølser i skiver og svits det i lidt margarine på panden
Læg pølserne i en lille smurt ovnfast bradepande
Pisk æg og mælk sammen, krydr massen med salt og peber, og hæld æggemassen i bradepanden med pølserne
Sæt fadet i den varme ovn i ca. 20 minutter til æggemassen er stivnet
Pynt med tomat og agurk

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.292 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Rødvinsmarineret dådyrstegEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hare på Arnes mådeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Skipperlabskovs 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Ris à l'amande - lav fedt %En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os