Logo

Baskisk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne kyllingeret har draget inspiration fra Baskerlandet. Til retten bruges piement d'Espelette der er en variation af chillien, der oftest dyrkes i netop Baskerlandet.

 

6 personer

6 kyllingelår
3 store løg (skåret)
1 grøn peber
1 rød peber
5 store modne tomater
3 fed hvidløg, hakket
3 spsk olivenolie
salt
piement d´Espelette

Grønsagerne renses og skæres i tern . Kyllingelårene brunes i en stegegryde, og tages herefter op. I samme gryde sauteres grønsagerne, uden at de tager farver, og til sidst kommes tomaterne i. Tilsæt piement d´Espelette og salt. Læg kyllingelårene tilbage i gryden ovenpå grønsagerne, og lad retten simre under låg i ca. 40 minutter i en 175° varm ovn.
Serveres med ris.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,7 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.660 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Sur-sød oksekødsgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kogt hamburgerryg med grov urtemosKøb et pænt stykke hamburgerryg, for rester er gode både som alm. pålæg på rugbrød, til...
• Tortillas med krydret oksekød og masser af lækkert tilbehørTortillas er supernem hverdagsmad. Med masser af salat, sorte bønner og guacamole er denne...
• Valnødde-isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os