Logo

BBQ andespyd med granatæbledrys

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

BBQ andespyd med granatæbledrys

 

# Ingredienser

2 berberi andebryster

1 dl barbecuesauce

2 spsk sesamfrø
kerner fra ½ granatæble

2 spsk solsikkefrø.

1 lille potte persille

1 lime

 

* Tilberedning

Skær andebrysterne i store tern, og kom dem på 4 grillspid.

Rør 1 spsk sesamfrø sammen med barbecuesauce, og smør spiddene med halvdelen af saucen.

Læg dem i et ovnfast fad, og steg dem i ovnen i 15 min ved 200 °C.

Vend dem, pensl med resten af saucen, og steg videre i 10 min.

I stedet for ovn, kan du bruge lukket kuglegrill, og indirekte varme. 


Bland granatæblekerner med solsikkefrø, finthakket persille, saften fra ½ lime og resten af sesamfrøene.

Drys blandingen over spiddene, og server med limebåde.

 

Energi pr person: 3077KJ/735Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 8,9 g. Kulhydrat: 7,7 g. Fedt: 28,7 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 674 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her