Logo

Bedekølle i løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv denne bedekølle -eller lammekølle med køg. Køllen er let at lave, den skal dækkes med løg i en dags tid og langtidsteges for at give den bedste smag.

 

 

1 stor lammekølle ca. 1.200 g
4 løg
salt

Køllen dækkes med en blanding af revet løg og salt og ligger natten over. Tages op, tørres af og langtidssteges 1 ½ - 2 timer efter størrelse ved 180°.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.772 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?