Logo

Beef Ragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

En dejlig opskift på hvordan man laver typisk engelsk okseragout. Opskriften stammer fra en bog fra 1861 og den gang kostede retten 4 pence at lave, så en ganske billig ret.

 

Engelsk Okseragoût.
Isabella Beeton: The book of Household mannagement (Bogen om at lede en husholdning). London 1861.
Tid: 2 timer. Pris: Foruden kødet 4 pence. Årstid: Hele året.

1 kilo roastbeef
6 løg
peber
salt
blandede krydderier
2 1/2 dl kogende Vand
3 spsk kødkraft

Tilbehør:
valnødder
agurker
kapers

Skær kødet i temmelig store stykker og kom dem i gryden sammen med de skivede løg.
Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over.
Lad gryderetten simre i ca. 2 timer.

Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.012 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Spansk paellaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kalkunoverlår i ternEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegte ål med rødbede og æbleEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Stegt ananasrisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os