Logo

Beef Ragout

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En dejlig opskift på hvordan man laver typisk engelsk okseragout. Opskriften stammer fra en bog fra 1861 og den gang kostede retten 4 pence at lave, så en ganske billig ret.

 

Engelsk Okseragoût.
Isabella Beeton: The book of Household mannagement (Bogen om at lede en husholdning). London 1861.
Tid: 2 timer. Pris: Foruden kødet 4 pence. Årstid: Hele året.

1 kilo roastbeef
6 løg
peber
salt
blandede krydderier
2 ½ dl kogende Vand
3 spsk kødkraft

Tilbehør:
valnødder
agurker
kapers

Skær kødet i temmelig store stykker og kom dem i gryden sammen med de skivede løg.
Der krydres godt med salt og peber samt krydderiblandingen, og det kogende vand og kødkraften hældes over.
Lad gryderetten simre i ca. 2 timer.

Serveres med syltede valnødder, agurker eller kapers opvarmet i skyen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.319 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her