Logo

Beignets dej - frituredej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beignetdej også kaldet frituredej er nem at lave og kan bruges til mange ting så som rejer, grøntsager eller kød. Dejen kan krydres efter ønske med for eksempel paprika afhæning af andre ingredienser.

 

100 g hvedemel
3 spsk olivenolie
et par æggehvider

100 g hvedemel røres lind med 3 spsk olivenolie, lidt salt og et glas lunkent vand.
Lad dejen trække.
Imens piskes et par æggehvider stive med lidt salt.
Vend æggehviden i dejen.
Dejen kan krydres efter ønske med paprikapulver eller chilipulver eller hvad pulver der nu passer til det som skal dybsteges i den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5.0 (13 stemmer)
Siden er blevet set 13.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her