Logo

Beriani

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Beriani


Beriani -eller biryani er i familie med mellemøstlige og sydasiatiske retter der blandt andet laves på ris og karry. Her laves retten med kylling og kartofler, som nok er noget utraditionelt.  


#

1 kylling
500 g ris
3-4 kartofler
100 g mandler
100 g rosiner
3 æg
½ spsk salt
1 ½ tsk karry
1 tsk peber
*


Skær kyllingen ud, salt den og sæt den i ovnen indtil den er klar til at spise.
Skræl kartoflerne og skær dem i tern.
Steg dem i olie som dækker dem.
Kog mandlerne 10-15 min. Lad dem køle af og pil skindet af.
Steg dem på samme måde som kartoflerne.
Rosinerne steges også på samme måde, men kun i 2 min.
De 3 æg skal være hårdkogte.
Kog risen med karry i.
Hæld risen i et stort fad, hæld derefter kartoflerne, mandlerne, rosinerne, kyllingen og æggene i, så retten næsten dækker risen.





Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.407 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?