Logo

Biksemad med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Biksemad er ofte en måde at komme af med resterne fra et tidligere måltid på, og der er mange forskellige måder at lave retten på. Her laves den med champignon samt spejlæg og engelsk sauce.

 

2 Personer

250 g champignon
Margarine til stegning
1 løg
500 g kogte kartofler
250 g stegt kød (en rest)
2 æg

Rens champignonerne og steg dem i margarinen.
Tilsæt grofthakket løg og lad det stege sammen et par min.
Tilsæt kartofler og kød i små tern og lad retten stege, til alt er gennemvarmt. Smag til med salt og peber.
Spejl æggene og server sammen med biksemad og engelsk sauce.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.256 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Toscansk tværreb med bagt polentaEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling med peanutbuttersauce og mini-lagkagerKyllingen er grydestegt med chili og ingefær, og saucen er smagt til med peanutbutter og...
• - Skaldyrs håndbogenHvordan åbner man en krabbe? Hvad er hummerrogn og hvad kan den bruges til? Hvor længe...
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os