Logo

Biksemad med pocherede æg og hollandaisesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Biksemad serveres ofte med speljæg og rødbeder. Hvis du vil prøve noget mere utraditionelt så prøv denne opskift på biksemad med pocherede æg og hollandaisesauce, den kan anbefales.  Madopskrift billede

 

400 g kogte kolde kartofler
300 g kogt eller stegt svine eller oksekød
1 peberfrugt grofthakket
1 løg finthakket
2 fed hvidløg finthakkede
100 g champignoner skåret i skiver
100 g frisk spinat skyllet nippet og hakket
50 g smør
8 pocherede æg
2 dl hollandaisesauce
1 ½ spsk hakket persille
 
Skær kartofler og kød i terninger.
Gem 2 spsk af peberfrugten til pynt.
Smelt smørret i en stegepande og svits peberfrugt, løg, hvidløg, champignon og spinat over middelstærk varme 3-4 minutter.
Tilsæt kød og kartofler og steg 3-4 minutter.
Kom en portion biksemad på hver tallerken og anret med 2 pocherede æg ovenpå.
Top med persille og hakket peberfrugt.
 
Tips: Biksemaden kan laves uden kød og serveres til en skive kold skinke.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.618 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her