Logo

Bison lever med Creme de Cassis / blåbærsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lever er noget folk enten elsker eller hader. Her er en alternativ opskift til typisk lever i det retten laves på bisonlever. Hertil serveres creme de Cassis der er en solbærlikør samt blåbærsauce

 

 

1.000 g Bison lever
5 dl mælk
45 g hvedemel
45 g madolie
45 g smør
2.5 dl hønsebouillon
1.2 dl fløde
0.6 dl Creme de Cassis
0.3 dl blåbær
Salt og peber

Kød og tilbehør:
Leveren skæres i skiver af 12 mm tykkelse.
Lad leveren trække i mælk i køleskabet i 2 timer.
Hæld mælken fra og tør leveren med køkkenrulle.
Vend den i halvdelen af melet.
Opvarm halvdelen af madolien og halvdelen af smørret ved middel varme
på en sauterpande.
Steg halvdelen af leverskiverne i 3 minutter på hver side.
Sæt dem til side og hold dem varme.
Steg den anden halvdel af lever-skiverne efter at have tilsat lidt mere
madolie og smør.
Sauce:
Kom resten af melet på panden og tilsæt om nødvendigt resten af madolie
og smør. Opvarm det til en lys brun farve.
Tilsæt fløden og hønsebouillonen og kog op til saucen er klar.
Creme de Cassis og blåbær tilsættes efter opkogning af saucen.
Smag til med salt og peber.
Serveres med pillede kartofler og eventuelt flûtes.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.321 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?