Logo

Blåmuslinger med pistou

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Her er en lækker sommerret - blåmuslinger med pistou - server gerne med en grøn salat og flutes til. Perfekt som enkel men utrolig lækker hovedret for gæsterne. Retten er ganske nem at lave.


2 kg friske blåmuslinger
3 skalotteløg
2 spsk olivenolie
1 dl hvidvin
 
Pistou:
4 fed hvidløg
1 potte basilikum
1 bdt persille
50 g reven parmesan
1 dl olivenolie
cayennepeber, salt
 
Tilbehør:
forskellige salatblade
flûtes

*
 
Pil hvidløgsfeddene og pres dem.
Rør dem sammen med basilikumblade, persille og parmesan.
Tilsæt olien lidt af gangen, til massen er cremet.
Smag til med cayennepeber og salt.
Skyl muslingerne, kassêr eksemplarer, der ikke lukker tæt.
Pil og hak skalotteløgene og steg dem klare i en sauterpande.
Hæld hvidvin over, kom muslingerne i, læg låg på gryden og damp
muslingerne i ca. 5 min.
Kassêr eksemplarer, der ikke har åbnet sig.
Sæt ovnen på 250ºC og grill.
Tag muslingerne ud af skallerne og læg den tæt i et ovnfast fad.
Fordel pistouen over.
Gratinêr dem i ovnen ca 1 minut, lige før de skal serveres.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TungrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kylling og banan i karryEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• - Nytårsaften En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æblegrød SørensServer grøden dejlig kold med mælk eller flødeskum og et drys kanel
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os