Logo

Grillspid med lun ananaschutney

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ananas er gul og rund som solen selv. Og den syrligtsøde frugt giver smukt modspil til svinekødet.

Ananas er gul og rund som solen selv. Og den syrligtsøde frugt giver
smukt modspil til svinekødet.

 

2 løg

olie

½ ananas

2 tsk karry

4 spsk risvineddike

2 spsk sukker

2-3 spsk rosiner

1 stor svinemørbrad

2 courgetter

4 dl couscous

salt og peber.

*

Skær løgene i både og svits i olie. Skær ananas i tynde skiver og svits med.

Drys karry over og vend.

Tilføj eddike, sukker og rosiner og vend.

Lad simre i få minutter til det har konsistens som chutney.
Skær mørbraden over på den korte led.

Flæk nu hver del på langs i 2 eller 4 lange "pølser".

Sæt kødet på spyd, drys med salt og peber og kom lidt olie på.

Grillsteg kødet i alt ca. 10 minutter.

Skær courgetterne i lange både og lad dem småkoge i letsaltet vand i 3 minutter.

Tilbered couscous efter anvisning på pakken.

Lav en bund af courgette og couscous og fordel kød og lun chutney ovenpå.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.621 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her