Logo

Grillspid med laks, majs, tomater og grøn peber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grillspid med laks, majs, tomater og grøn peber

 

Grillspid er typisk noget man forbinder med stykker af kød og grønt på et spid, men kan også laves i en mere lakse stil, som der er gjort her.

4 personer. Arbejdstid: 0-15 min. Samlet tid: 20 min.

 

# Ingredienser

4 majskolber

400 g laksesteaks

16 cherrytomater

1 grøn peber

1 lime

1 nip salt

1 nip peber

olie til risten

8 grillspid

*

Skær majs, laks og peberfrugt i ønskede stykker

Fordel det på træpindene sammen med cherrytomater, og kom limesaft, salt og peber over

Grill det i 7-10 min. alt efter, hvor meget gang der er i grillen

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 242 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kogt laks med rejer og aspargesUgens fiskeret er ren luksus og et gæstebud værdigt
• LaksepandeSpar på opvasken, og lav denne dejlige fiskeret med det hele på en pande
• Laksesalat med fennikel og rygeostEn laksesalat er en god måde at få brugt rester af kold fisk på. Hvis du ikke har en rest...
• Frugtpizza med kakaobundEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os