
 
Nyd de friske og frugtige
meloner i sommermaden. De er pragtfulde både i salater og som tilbehør til fisk
og lyst kød.
2 personer. Er du alene så halver portionen. Arbejdstid: 20
min. Stegetid: 8-10 min.
 
#
300 g laksefilet 
½ spsk olie
½ melon
(cantaloup, netmelon, honningmelon) 
2-3 forårsløg 
 
Marinade: 
½ spsk farin 
½ spsk soja 
1 tsk fintrevet limeskal (øko) 
1 spsk limesaft 
1 spsk olie 
salt og peber 
 
Tilbehør: 
brød eller nye kartofler 
*
Pisk marinaden sammen. 
 
Befri melonen for frø og skræl, og skær den i terninger. 
Drys dem med lidt salt. 
 
Krydr laksen med salt og peber, og steg den på en varm pande
med olie i 3-5 min på hver side - først på skindsiden. 
 
Anret med melonstykker, dryp marinaden over, og drys med
fintsnittet forårsløg. 
Server med brød eller friskkogte kartofler.