
Ananas er gul og rund som solen selv. Og den syrligtsøde frugt giver 
smukt modspil til svinekødet.
 
2 løg
olie
½ ananas
2 tsk karry
4 spsk risvineddike
2 spsk sukker
2-3 spsk rosiner 
1 stor svinemørbrad
2 courgetter
4 dl couscous
salt og peber. 
*
Skær løgene i både og svits i olie. Skær ananas i tynde skiver og svits med. 
Drys karry over og vend. 
Tilføj eddike, sukker og rosiner og vend. 
Lad simre i få minutter til det har konsistens som chutney. 
Skær mørbraden over på den korte led. 
Flæk nu hver del på langs i 2 eller 4 lange "pølser". 
Sæt kødet på spyd, drys med salt og peber og kom lidt olie på. 
Grillsteg kødet i alt ca. 10 minutter. 
Skær courgetterne i lange både og lad dem småkoge i letsaltet vand i 3 minutter. 
Tilbered couscous efter anvisning på pakken. 
Lav en bund af courgette og couscous og fordel kød og lun chutney ovenpå.