Logo

Blæksprutter i bøftomat og chili

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Denne hovedret er perfekt aftensmad til for eksempel gæster. Retten er utrolig let at lave men smager fantastisk. Server gerne med bulgur til.


1 kg blæksprutter
1 kg bøftomater
2 dl hvidvin
1/2 dl olivenolie
2 stk løg
1/4 bdt frisk oregano
3 kviste timian
100 g smør
1 bdt frisk basilikum
2 små tørrede chilier uden kerner

*


 
Blæksprutterne bankes og skæres i grove stykker.
Olivenolien kommes i en tykbundet gryde, hvor hvidløg, timian, løg og chili
tilsættes.
Når olien er varm, kommes blæksprutterne i og sauteres af.
Tilsæt hvidvin, og lad det koge ind til det halve.
Befri tomaterne for skind, og skær dem i grove stykker.
Kom tomaterne i gryden, og lad det småsimre i ca. 20 min.
Retten smages til med koldt smør, salt og peber samt den friskhakkede basilikum og oregano.
Serveres evt. med bulgur ved siden af.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.333 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• KalkunstroganoffEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Strudse-karbonaderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kinesisk mørbradgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hindbærparfait med yoghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os