Logo

Blæksprutter med tomatsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil prøve en lækker men simpel ret en hyggeligt fredag aften, så prøv denne opskrift på blæksprutter med tomatsauce. Server gerne retten med brød og ris. Retten er let og hurtig at lave.


1 kg blæksprutter
½ dl olivenolie
1 løg
3 fed hvidløg
3-4 stilke bladselleri
½ kg tomater
1 dl rødvin
salt, peber og persille
Tilbehør: Brød og løse ris

*

Rens blæksprutterne og skær dem i strimler.

Pil og hak løg og hvidløg.

Snit bladsellerien. Sauter blæksprutterne i olien i en tykbundet gryde. Tilsæt løg og hvidløg og rør over middel varme, til løget er klart - ca. 5 min. Tilsæt bladselleri og sauter videre et par min.

Tilsæt tomater og rødvin og lad retten simre ved svag varme, til blæksprutterne er møre - ca. 25-30 min.

Fjern låget de sidste 10 min., så saucen kan koge lidt ind.

Smag til med salt og peber og drys med hakket persille.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.924 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?