Logo

Blomkål med kartofler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Prøv dette indiske inspirerede ret med blomkål, spidskommen, chili og kartofler som let middagsmad. Prøv gerne at server retten med indiske brød- for eksempel chapati eller poori.

 

½ kg blomkålsbuketter
5 spsk vegetabilsk olie
1 spsk hele spidskommen
225 gram faste, kogte kartofler
1 tsk stødt spidskommen
½ tsk stødt koriander
¼ tsk gurkemeje
¼ tsk cayennepeber
1 stk grofthakket, frisk grøn chili
1 tsk stødt og ristet spidskommen

Læg blomkålen i blød en halv time, så den bliver sprød, og lad den dryppe af. Steg de hele spidskommen i en pande og tilsæt blomkålene. Brun dem meget let. Læg låg på og steg i 3-6 minutter, til kålen er mør.
Skær kartoflerne i 2 cm. store stykker, kom dem i panden og rør rundt. Tilsæt krydderierne og rør godt rundt.
Tilsæt salt og peber, rør rundt og lad det stå på mellemste blus i 2-3 minutter eller lidt mere. Serveres med indisk brød - chapati eller poori.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.170 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?