Pastadej: 
100 g  durumhvedemel
200 g  økologisk hvedemel
2 spsk  olivenolie
2,5 dl  lunken vand
 
Kaninragout: 
1,2 kg  kanin 
2 fennikel
½ citron
frisk rosmarin
3 dl  hvidvin
4 fed hvidløg
1 spsk  peperoncino
100 g  spæk
100 g  smør
1. dag: 
Bland melet i en stor skål.  Tilsæt salt og olie samt vand lidt efter lidt. Ælt dejen til en glat og smidig dej. Stil den på køl natten over.
2. dag: 
Pastaen rulles ud i pølser, og der formes små kugler med tommelfingrene. Pastaen koges i 10 min. i 5 l saltvand.
Skær kaninen i små stykker og vend den i hvedemel.  
En varm gryde tilsættes olivenolie og peperoncino. 
Kaninstykkerne tilsættes og brunes. 
Stykker af fennikel, hvidløg og rosmarin tilsættes sammen med spæk. Hvidvin og ca. 2 dl vand hældes over. 
Lad det småsimre under låg, til kaninen er mør. 
Smag til med citron, salt, peber og smør.