Logo

Kanin med peberfrugt

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kanin á 1,2-1,5 kg
2-3 spsk smør
1 stort løg
2 fed hvidløg
3 dl bouillon
4 peberfrugter (rød og grøn)
4 tomater
1 bdt persille
1/2 tsk timian
1/4 tsk pulveriseret laurbærblade

Den udskårne kanin krydres med salt og peber, og brunes i olie/smør.
Svits finthakket løg og knust hvidløg let og kom det i gryden sammen med bouillonen.
Det småsnurret nu i ca. 30-40 min. under låg.
De rensede peberfrugter fintstrimles og kommes i gryden sammen med kvarte flåede tomater, timian, hakket persille og pulveriserede. laurbærblade.
Kog videre ved svagt blus til kødet er mørt.
Jævn skyen og smag til med krydderier.
Serveres med safranris, eller almindelige løskogte ris tilsat en knivsp. safran eller 1/2 tsk gurkemeje.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 658 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Janssons fristelseJanssons fristelse er en traditionel svensk ret, der både kan spises alene og som...
• PiratgrydeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret hornfiskEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokolate Bread & Butter PuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os