Logo

Kanin med rosmarin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 kanin á 1,2-1,5 kg
smør/olie til stegning
rosmarin

Den parterede kanin krydres med salt, peber og rosmarin, og lægges i et velsmurt ovnfast fad.
Oversiden pensles med smør/olie, og fadet sættes i ovnen ved 200°C i ca. 25 min.
Vend kødet og pensel igen med smør/olie, lad det hele stege videre i ca. 35 min.
De sidste 10 min. tilsættes 3 dl vand.
Skyen jævnes og smages til med krydderierne.
Serveres med råstegte kartofler og grøn salat.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 846 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oksegryde med rodfrugter og italiensk kartoffelmosEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fasters fine rosenkålssuppe + OstestængerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pasta e fagioliDen traditionelle italienske ret med pasta og bønner findes i utallige variationer. Her er...
• Mini-kiksekagerDette er mere et stykke konfekt end en kage. Den lækre mini-kiksekage passer godt til en...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os