Logo

Skipperlabskovs - i trykkoger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Kogetid i trykkoger: 40 min.

# Ingredienser

750 g oksebov eller mellemskært i terninger
2 tsk salt pr. l vand
2  løg groft skårne 
3 laurbærblade
1 kg kartofler i terninger
5-6 hele peberkorn
250 g kogt røget skinke i terninger
1 bdt fintklippet purløg
75 g smør

* Tilberedning

Kom kødet i trykkogeren med vand der lige dækker.
Tilsæt salt, løg, laurbærblade, hele peberkorn og kartoffelterninger.
Læg låg på gryden og bring den på tryk.
Lad retten koge i 40 min.
Tag trykket af gryden, hurtigt eller langsomt.
Kom skinketerningerne i og smag retten til.
Server den i et halvdybt fad.
Kom smørret i midten og drys purløg over. 
 



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 4.784 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her