Logo

Kanin med rødbede og butterdejskartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g kaninfilet
200 g rødbede
2 store kartofler
1 plade butterdej
½ dl honning
½ l. hønsefond
persille
20 g smør

Fileten afpareres og brunes af på pande og steges færdig i ovn. Rødbeden skæres i strimler, røres med honning og bages i ovn i ca. 20 min.
Kogte kartofler skæres i skiver og lægges på et stykke butterdej, og bages i ovn ved 180ºC i ca. 25 min.
Hønsefond koges op og blendes sammen med persille, til det er helt grønt, og monteres med smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her