Logo

Kanin med rødbede og butterdejskartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
350 g kaninfilet
200 g rødbede
2 store kartofler
1 plade butterdej
1/2 dl honning
1/2 l. hønsefond
persille
20 g smør

Fileten afpareres og brunes af på pande og steges færdig i ovn. Rødbeden skæres i strimler, røres med honning og bages i ovn i ca. 20 min.
Kogte kartofler skæres i skiver og lægges på et stykke butterdej, og bages i ovn ved 180ºC i ca. 25 min.
Hønsefond koges op og blendes sammen med persille, til det er helt grønt, og monteres med smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 707 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bacon-restegrydeI dag skal du høre om en nem og lækker hverdagsret. En fornem ret, hvor der er brugt både...
• Lammekøds blanquette Blanquette stammer oprindeligt fra Frankrig og laves traditionelt med lyst kød eller...
• Braiseret spoleben med glaseret rødbede og perleløgUdskæringen spoleben kommer fra skanken på svin. Her bruges retten til lækker simremad...
• Ananas marineret med ingefærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os