Logo

Blomkålsgryde med pølser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Blomkålsgryde med pølser er en rigtig vinterret, lavet på simple men lækre grøntsager, samt pølse naturligvis. Retten er meget nem at lave til aftensmad. Server gerne med kartoffelmos

 

 

2 små kartofler
2 små gulerødder
50 g frisk blomkål
50 g mager pølse
75 g ærter
1 tomat
2 spsk hakket persille

*
 
Skrab kartoflerne og gulerødderne.
Skær dem og blomkålen i mindre stykker.
Læg det hele i en gryde.
Hæld lidt vand ved og drys salt på.
Kog gryderetten under låg i ca. 10 min.
Pølsen skæres i stykker og tilsættes sammen med ærterne.
Kog yderligere 5 min. eller til grønsagerne er næsten møre.
Tilsæt tomaten skåret i kvarte og rigeligt med fint hakket persille.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.335 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tatare krebinetterEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Krydret vintergryde med lammekødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• VildtragoutEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Williamspære svøbt i smørdej samt abricoskageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os