Logo

Bones - stegeben

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegeben kan smage super lækkert- men kan også hurtig blive tørt og kedeligt. Marinaden med hvidløg i denne opskrift gør i hvert fald sit til at stegebenene bliver et festmåltid for hele familien.


kamben
3 dl olie
2 spsk tomatpuré
100 g farin
1 tsk karry
2 fed presset hvidløg

*
 
Kog benene i rigeligt vand/bouillon i ca 45 min.
Bland de øvrige ingredienser godt sammen evt med en elpisker.
Pensl det afkølede kød med noget af marinaden og lad det trække lidt
inden det grilles på en højtliggende rist.
Pensl undervejs og pas godt på, for det branker meget let.
Det er derfor det ikke må ligge for tæt på gløderne

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.178 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her