Logo

Bosnisk fyldt surkål - Sarma

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Bosnisk fyldt surkål - Sarma


Sarma er en ret med surkål, der stammer fra Balkan. Retten laves ofte ved festlige lejligheder, men kan naturligvis også bruges som let og hurtig aftensmad for hele familien. 


#

1 ds/glas surkål (færdigkøbt)
500 gram hakket oksekød
2 spsk ris
salt og peber
1 spsk vegeta krydderi
olie
2 spsk hvedemel
1 ds hakkede tomater


*

Bland hakket oksekød godt sammen med ris.
Tilsæt salt, peber, Vegeta og lidt vand.
Tag et af bladene fra surkålen, fyld det og rul sammen.
Luk surkålen ind i siderne.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt hvedemel.
Når melet begynder at få lidt farve, tilsættes de hakkede tomater.
Rør sammen.
Sæt de fyldte surkål helt tæt i gryden.
De skal koge ved svag varme i 1,5 time under låg. 


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.389 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?