Logo

Bosnisk fyldt surkål - Sarma

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Bosnisk fyldt surkål - Sarma


Sarma er en ret med surkål, der stammer fra Balkan. Retten laves ofte ved festlige lejligheder, men kan naturligvis også bruges som let og hurtig aftensmad for hele familien. 


#

1 ds/glas surkål (færdigkøbt)
500 gram hakket oksekød
2 spsk ris
salt og peber
1 spsk vegeta krydderi
olie
2 spsk hvedemel
1 ds hakkede tomater


*

Bland hakket oksekød godt sammen med ris.
Tilsæt salt, peber, Vegeta og lidt vand.
Tag et af bladene fra surkålen, fyld det og rul sammen.
Luk surkålen ind i siderne.
Varm lidt olie i en gryde og tilsæt hvedemel.
Når melet begynder at få lidt farve, tilsættes de hakkede tomater.
Rør sammen.
Sæt de fyldte surkål helt tæt i gryden.
De skal koge ved svag varme i 1,5 time under låg. 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.417 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Burger med stegte portobellosvampeVi har erstattet de alm. burgerboller med store, flotte portobellosvampe stegt i...
• Krydret hakkebøf med bønnesalatPrøv at variere en gammel klassiker med nye krydderier og friskt tilbehør
• Lasagne 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mørdejsskal med brombær og isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!