Logo

Bosnisk gryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bosnisk gryde

Her er opskriften på en lækker gryderet, stammende fra Bosnien, som er perfekt vinter eller efterårs mad. Prøv retten som lækker aftensmad for hele familien. Simremad. Bosanski Lonac.


#

500 g blandet kød (okse- lamme- og svinekød) uden synlig fedt.
2 løg
4 fed hvidløg
4 kartofler
2 gulerødder
1 persillerod
¼ knoldselleri
1 peberfrugt
2 tomater
1 porre
1 stor skive hvidkål
1 lille bundt persille
50 g bønner grønne
1 tsk paprika
2 laurbærblade
1 l vand
3 dl hvidvin
2 spsk vineddike
salt, peber

*
 
Kødet skæres ud i store tern, løg og hvidløg skæres i tern.
Kartofler, gulerødder, persillerod og selleri skrælles og skæres i lidt store tern.
Peberfrugten skylles og skæres i tern.
Tomaterne skylles og skæres i kvarte.
Porre renses og skæres i ringe, hvidkålen skæres i stykker og persillen hakkes.
Alle ingredienserne kommes i en stor gryde og koges ved svag varme i ca 2 timer under låg.





Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.296 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?