Logo

Brændende kærlighed med stegt flæsk og ristede asparges og forårsløg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brændende kærlighed med stegt flæsk og ristede asparges og forårsløg

 

Denne klassiske, danske ret består her af hele ristede stykker flæsk med lækker kartoffelmos og ristede grønne asparges og forårsløg. Prøv - det er rigtig godt

 

# Ingredienser

1 kg kartofler

2 dl letmælk

25 g smør

salt og sort peber

500 g stegeflæsk

1 bundt grønne asparges

1 bundt forårsløg

1 spsk smør

1 håndfuld kruspersille

 

* Tilberedning

Skræl kartoflerne og kog dem helt møre i usaltet vand.

Lun mælken og smelt smørret.

Mos kartoflerne sammen med den lune mælk og kom 25 g smør i.

Smag til med salt.

 

Steg flæsket sprødt på en tør pande, ca 10 min pr side.

 

Bræk den træede ende af aspargesene og skær dem i skiver på skrå.

Skær forårsløg i tykke skiver på skrå.

Smelt 1 spsk smør på en ren pande og kom asparges og forårsløg på.

Steg dem ved middel varme i ca 5 min.

Server kartoffelmosen toppet med asparges og forårsløg, stegt flæsk og et drys hakket persille.

 

Energi pr person: 2866KJ/685Kcal. Næring pr 100 g: Protein: 5,6 g. Kulhydrat: 8,9 g. Fedt: 7,8 g.

 

Brug madABCs Madplan til at gøre aftensmaden både bedre og nemmere med masser af nye kreative og velsmagende retter. Prøv også Tøm køleskab, Mad til 1, Mad 30 min, Sæson og Grill +

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 489 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her