Logo

Braciole med hvidvin og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Braciaole er en lækkert ret med pandestegt kød, der oprindeligt stammer fra Italien. Retten laves med kalvekød men også andre typer kød eller tilbehør kan bruges. Perfekt som lækker aftenmad.


8-10 tynde skiver kalvekød (bankes med håndfladen så skiverne bliver meget tynde og så store som muligt )
Et stort bundt bredbladet persille
Pinjekerner der lige er ristede på panden
En håndfuld rosiner
8-10 skiver skinke eller bacon
Hvidvin
1 god håndfuld revet ost
Salt og peber

*
 
Bland alle ingredienserne undtaget kalvekød og skinke.

Læg en skive skinke eller bacon på hver stykke kalvekød, der er banket så flade som muligt uden, at de går i stykker. 
Smør de blandede ingredienser ud over alle kalvekødstykkerne.
Rul derefter kødet til ruller og stik en tandstikker eller kødnål i kødet for at holde på faconen.
Brun rullerne i olie og tilsæt et glas vin, og steg i ca 20 minutter med låg.
Server med frisk pasta eller en god salat, jævn evt. stegeskyen.
 
Retten kan varieres med forskelligt fyld og prøv fx rødvin og tomater istedet for hvidvin. eller pesto, soltørrede tomater, bacon, hvidløg i tynde skiver og bøffelmozzarellaost. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.543 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her