Logo

Braiserede skovduer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hvis du vil servere en imponerede ret til dine gæster, så se her: braiserede skovduer med blandt andet ærter og bacon. Retten er ganske nem at lave, men skal laves i god tid, da det er simremad.


4 grydeklare skovduer
2 spsk olie
1 hakket løg
6 skiver bacon i tern
4 spsk tør lys vermouth
3 dl hønsebouillon
450 g friske bælgede ærter
1 tsk sukker
Salt og peber

*


Skovduerne krydres ud og indvendigt med salt og peber.

Varm olien op og svits løgene ved svag varme.

Læg duerne i og brun dem på alle sider.

Tilsæt bacon, vermouth og bouillon.

Bring retten i kog og lad det simre ved svag varme i 1 ½ time.

Tilsæt mere bouillon hvis det er nødvendigt.

Tilsæt ærter og sukker og kog videre 10 minutter.

Smag til og server duerne i gryden.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.890 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her