Logo

Braiserede svinehjerter med persille og mos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er en rigtig læller vinterret med simremad: braiserede svinehjerter med persille. Server gerne retten med en god gang kartoffelmos. Anderledes men nem aftensmad til hele familien.


2 Personer

2 svinehjerter á ca. 350 g
1 gulerod, groftskåren
1 løg, grofthakket
½ bdt finthakket persille
1 dl piskefløde
1 laurbærblad
6 hele peberkorn
1 spsk hvedemel
olie til stegning
400 g kartofler
1 dl mælk
25 g smør

*
 
Hjerterne deles og befries for urenheder. Skylles herefter godt og skæres i mindre strimler. Brunes godt af sammen med urterne. Der tilsættes persille, laurbærblad, peber, og ca. 5 dl vand. Kog ved svag varme og under låg i ca. 75 min. Kartoflerne sættes imens over at koge og laves til mos. Hjertestrimlerne tages fra suppen. Suppen blendes og sigtes herefter. Sættes atter over at koge sammen med piskefløden. Smages til med salt og peber. Til sidst vendes kødet atter i og det hele varmes igennem.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.774 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?