1 stort hakket løg
1 rød peberfrugt, skåret i strimler
1 gul peberfrugt skåret i strimler
2-3 spsk  olivenolie
500 g  store  rejer i dybfrost 
2 små dåser clams (muslinger)
1 lille  dåse færdig tomatsauce
 Nogle dråber hot sauce (som tabasco)
 salt og peber
2 pk. Tagliatelle pasta
Sæt letsaltet vand til pastaen i kog i en stor gryde. 
Løg og peberfrugter sauteres let på en stor pande i olivenolien. 
Tilsæt rejerne og lidt af saften fra clams. 
Væden koges lidt ind. 
Tomatsauce og clams tilsættes - det hele varmet kort igennem og smages til med hot sauce, lidt salt og peber. 
Pastaen, der har kogt i mellemtiden, løber af i en sigte og vendes i en skål med indholdet af panden. 
Det hele  tilberedes på under 20 minutter.
Brød / flûtes varmes i ovnen og serveres til.  
Tips: Clams, der næppe kan købes overalt i Danmark, kan erstattes af 
en friske dampede muslinger. Husk at si og anvende lidt af den væde de 
afgiver. I stedet for en færdig tomatsauce som anvendt her, kan 
purerede tomater anvendes.